Produktfördelar

Kaffestyrkan justeras enkelt

Det är upp till dig att välja hur du vill ha ditt kaffe, och med vår maskin är det enkelt. När du väljer din dryck bara ökar du eller minskar styrkan eller mängden kaffe. Du kan välja mellan en stark kopp på morgonen och en mild dryck på kvällen.

Electrolux - Inbyggd espressomaskin - KBC85T

Gör den perfekta cappuccinon med mjölkmängdfunktionen

Gör en perfekt latte ‒ eller cappuccino, macchiato eller vanlig kaffe med mjölk ‒ med funktionen som väljer mjölkmängd. Med bara en knapptryckning kan du få rätt mängd mjölk för dina varma favoritdrycker.

Mjölkkanna – perfekt mjölk till ditt favoritkaffe

Njut av perfekt skummad mjölk av baristakvalitet bekvämt i ditt eget hem. Vår termiska mjölkkanna håller mjölken uppvärmd i perfekt temperatur för att enkelt gör den typ av skum du vill ha i ditt kaffe, oavsett om du vill ha en Flat White, Latte eller Cappuccino.

Flera koppar kaffe enkelt med MultiCup

Koppla av med vetskapen om att du bekvämt kan brygga flera koppar kaffe samtidigt med MultiCup-inställningen. Oavsett om du gör kaffe efter middagen eller bjuder in till en stor brunch, kan du enkelt servera läckra varma drycker.

Professionell högtryckångare för perfekt skummad mjölk

Vår professionella högtryckångare gör det enkelt att värma upp och skumma mjölk till ditt kaffe. Perfekt skummad mjölk, varje gång. Njut av den extra fördelen av att koka vatten snabbt för att enkelt göra te och andra varma drycker.

Support

Äger du redan den här produkten?

Registrera produkten för att få ut det mesta av den. Du kan även klicka nedanför om du behöver support, eller helt enkelt söker reservdelar och tillbehör.

Registrera produkt Support
Två fåtöljer i ett vardagsrum