Produktfördelar

Electrolux - ComboHob - HHOB860S

Slå samman zoner för mer utrymme med Bridge-funktionen

Bridge-funktionen låter dig kombinera två separata kokzoner för att skapa en enda stor yta. Med temperatur- och tidsinställningarna automatiskt anpassade, är den idealisk för att få ut det mesta av plancha eller stekgrytor.

4 individuella zonkontroller för större kontroll när du lagar mat

Kontrollera enkelt 4 olika tillagningszoner och ställ in separata timers för var och en av dem. Varje zon har 9 effektnivåer och inkluderar andra funktioner som effektboost, aktiv beröring, barnlås och hob2Hood-kontroll.

Electrolux - ComboHob - HHOB860S

2-i-1-filtret för en fräschare köksluft

2-i-1-filtret inkluderar både ett kol- och ett fettfilter som hjälper till att hålla köksluften fräsch. Det avtagbara filtret kan enkelt rengöras i diskmaskin och regenereras i ugnen för en ökad användning.

Electrolux - ComboHob - HHOB860S

Fläkten justeras automatiskt med Hob2Hood®

Med en fläkt som justeras automatiskt då du höjer och sänker värmen kan du koncentrera dig på matlagningen. Hob2Hood®-tekniken gör att du kan fokusera på din mat medan din häll och fläkt fungerar sömlöst för dig.

Electrolux - ComboHob - HHOB860S

Ren köksluft snabbt tack vare Boost-funktionen

Tryck bara på fläktens funktionsknapp Boost för ett omedelbart och effektivt utsug. Fläkten aktiveras i 10 minuter och rensar snabbt köksluften från os och ånga.

Support

Äger du redan den här produkten?

Registrera produkten för att få ut det mesta av den. Du kan även klicka nedanför om du behöver support, eller helt enkelt söker reservdelar och tillbehör.

Registrera produkt Support
Två fåtöljer i ett vardagsrum