Bokstaven L visas på spis

Senast uppdaterad 2022-12-19 12:07

Problem

• L visas på display

Avser

• Häll
  • Spishäll
  • Inbyggnadshäll

Lösning

1. För att stänga av säkerhetslåset, se fullständig beskrivning i bruksanvisningen, eftersom metoderna kan variera beroende på modell
  2. Vissa hällar har inget hänglås på kontrollpanelen, utan det har STOP+GO (2), dessa knappar har samma funktion för låset
  3. Starta hällen med  Håll in eller 4 sekunder, stäng sedan av hällen eller ställ in effekten på den zon du vill använda
  4. Annars gäller den vanliga metoden nedan:
    1. Stäng av spisen och sätt därefter på den igen
    2. Tryck samtidigt på knapparna "-" och "+"
    3. Tryck sedan på "-"-knappen

Orsak

• L-meddelandet indikerar att barnlåset är på

Vill du läsa mer om produkterna?

Hitta det du söker – oavsett om du behöver köpa något nytt eller bara är nyfiken på vårt sortiment. Ta reda på mer om produkter, serier och funktioner.

Till produktsidor

Hitta din bruksanvisning
Hitta din bruksanvisning

Lös problem och hitta instruktioner samt annan dokumentation till din produkt.