KÖPGUIDE FÖR TORKTUMLARE
KÖPGUIDE FÖR TORKTUMLARE

Hitta rätt med köpguiden för torktumlare

Våra torktumlare är bland de mest energieffektiva på marknaden, samtidigt som de bevarar form och känsla, även hos de mest ömtåliga plaggen.

I vårt sortiment finns torktumlare med kapacitet på 8 kg, och samtidigt upp till 40 % energibesparing, tack vare värmepumpsteknik. Dessutom har vi satt in Electrolux tysta och energisnåla invertermotor i flera av våra nya modeller. Läs mer om DelicateCare, GentleCare och FlexCare.

DELICATECARE - För extra känsliga plagg

Dessa torktumlare torkar all din tvätt säkert och skonsamt, även de ömtåligaste materialen som siden, ylle och kashmir. Det betyder att du kan lita på att alltid se fräsch ut.

GENTLECARE –Miljömedvetet

Hjälper till att bibehålla känslan av att kläderna är nya. Genom att torka dina kläder vid nästan halva temperaturen jämfört med standardtorktumlare behöver dina kläder aldrig utsättas för onödig värme, samtidigt som det är en energisnål metod.

FLEXCARE – Anpassad torkning

Att övertorka kläderna skadar och sliter på trådarna, vilket förkortar plaggets livslängd. FlexCare-torktumlaren med OptiSense-teknik identifierar tvättmängden och anpassar sedan torktiden. På så sätt utsätts kläderna för precis rätt exponering av värme, utan onödigt slitage.

Yteffektivt torkskåp

Med en kapacitet på 4 kg och hänglängd på 18 meter har vårt torkskåp gott om plats för att torka allt från lakan till träningskläder och galonplagg.

Se vårt utbud av torktumlare