OM OSS

OM OSS

Välkommen till Electrolux Centrala Bygg

Electrolux Centrala Bygg är Electrolux Hemprodukters säljorganisation för försäljning av vitvaror och närliggande tjänster till bygg- och fastighetsbolag i Sverige.

Centrala Bygg

Centrala Bygg firar 50 år!

Det är nu 50 år sedan Electrolux dåvarande koncernchef, Hans Werthén, beslutade att skapa en separat säljorganisation med uppdraget att förse våra bygg- och fastighetskunder med produkter och tjänster för just deras behov. Vi blickar stolt tillbaka på alla spännande projekt som vi genomfört under åren som gått. Tack till alla våra kunder och samarbetspartners, vi ser fram emot alla spännande bygg- och fastighetsprojekt de kommande 50 åren.

Electrolux Centrala Bygg är en del av Electrolux-koncernen vilket innebär att vi är en del av en av världens största tillverkare av vitvaror och dammsugare. Vårt mål är att ständigt utveckla nya innovativa produkter och tjänster, för att Du som kund skall fortsätta att välja oss som partner.

Electrolux filter till spisfläktar

Vi inom Electrolux ser att produkternas totala kostnad under en livscykel kommer att vara avgörande för många av våra kunder, speciellt för kunder inom bygg- och fastighetsmarknaden. Vi erbjuder ett unikt sortiment framtaget efter de önskemål vi har från branschen, det innebär bl a produkter som är energisnåla, enkla att installera och som passar för nordiska kök. Förutom våra produkter erbjuder vi också flera tjänster, allt ifrån leveranser till kompletta installationer, samt service med tillbehör och reservdelar under produktens livslängd. Vårt IFB-koncept (Installerat, Funktionskontrollerat, Besiktningsklart) är ett vedertaget begrepp inom byggindustrin idag.

Två händer med mobiltelefoner på ett köksbord

Som partner till oss har du en direktkontakt med en av våra åtta lokala distriktsäljare. Vi har kontor runt om i Sverige där våra distriktschefer utgår ifrån Malmö, Göteborg och Stockholm.

För oss på Electrolux Centrala Bygg är det viktigt att aldrig göra avkall på vår grundkvalitet som är en del av vår affärsidé. Detta gäller såväl våra produkter och tjänster samt våra medarbetare. Här finns vår strävan att få nöjda kunder, både före och efter köp. Därför är vårt övergripande mål: Nöjda kunder är den bästa investeringen för framtida framgångar.