VÅRT ERBJUDANDE

VÅRT ERBJUDANDE

VÅRT ERBJUDANDE

Att vi på Electrolux Centrala Bygg levererar vitvaror och närliggande tjänster till bygg- och fastighetsbolag är ett ansvar som innebär mycket. Vi har till exempel ett konstant hållbarhetstänk och utgår alltid ifrån att skapa högsta möjliga kvalitet, i såväl våra produkter som i vår service. Dessutom är vi stolta över att ha myntat bransch-begreppet IFB. Det och mycket annat hittar du information om här.

Ljust Centrala Bygg-kök

Miljö

Minst lika viktigt som förväntningarna på teknologi, design och kvalitet för våra produkter, är det att vi som tillverkare har en tydlig miljöprofil.

Installatörer för Centrala Bygg i skyddskläder

IFB - Installerat, funktionskontrollerat, besiktningsklart

Electrolux är världens ledande tillverkare av vitvaror. Vi är också branschledande när det gäller service – ingen annan leverantör får lika bra omdömen gällande snabb och bra support som vi får.

Närbild på Electrolux ComfortLift

Design, teknik och kvalitet

Att vi på Electrolux Centrala Bygg ska kunna erbjuda marknadsledande vitvaror som är utvecklade och designade med största hänsyn till människa och miljö, är ett självklart krav som både vi och våra kunder ställer på oss.

Installatör som tittar in i tvättmaskin

Service & Installation

Electrolux Service är Electrolux-koncernens eftermarknadsorganisation där installation, service och rådgivning utgör verksamhetens huvuddelar.

Utdragbart tvättlåda under Electrolux-tvättmaskin

Reservdelar och tillbehör

Snabbheten i våra leveranser tillsammans med enkelheten att beställa reservdelar och tillbehör gör oss till den kompletta leverantören.