KÖPGUIDE FÖR TVÄTTMASKINER

KÖPGUIDE FÖR TVÄTTMASKINER

Hitta rätt med köpguiden för tvättmaskiner

Vårt tvättmaskinssortiment består av kategorierna SteamCare, TimeCare och FlexCare, som samtliga är extremt tåliga maskiner. Tvättmaskinerna klarar upp till 8 kg tvätt och kan centrifugera upp till 1600 varv/minut, trots det är de skonsamma nog att hantera de mest ömtåliga plaggen.

STEAMCARE

SteamCare-maskinerna använder samma teknik och kunskap som vi utvecklat för professionella användningsområden. Steam-funktionen ångar kläderna och jämnar ut skrynkliga plagg på mindre än en kvart, så att kläderna blir släta och väldoftande. Sortimentet har alla fördelar som TimeCare och FlexCare har.

TIMECARE

Nu kan man välja hur lång tid varje tvätt ska ta, utan att för den delen behöva kompromissa med resultatet. Den smarta TimeManager-funktionen gör det möjligt att ställa in starttid. AutoSense justerar automatiskt tid-, vatten- och energiåtgång för mindre mängder. Sortimenter innehåller alla FlexCare-seriens fördelar.

SENSICARE

SensiCare-tvättmaskinerna är det effektiva maskinvalet. De är utformade för att spara vatten, energi och kostnader, men kompromissar aldrig med kvaliteten. AutoSense-systemet känner av tvättmängden och justerar därefter automatiskt inställningarna så att tvätten anpassas helt efter mängd.

Kombinerad tvätt och tork

En kombinerad tvättmaskin och torktumlare sparar upp till halva utrymmet och ger samma goda resultat som hos separata maskiner. Med energiklass A, ett speciellt ång-program och en kapacitet på 9 kg (motsvarande 36 skjortor) så optimeras både utrymme och tid.

Se vårt utbud av tvättmaskiner