Upptäck

Kyl och Frys

Fräschhet på varje hylla

Råvarorna förblir godare längre, oavsett var de än är placerade. Med MultiFlow får man enastående fräschhet både långt fram, långt bak, överst och nederst. Det garanterar ett effektivt flöde av luft runt råvarorna genom att hålla jämn temperatur och luftfuktighet i kylskåpet.

Säsongsfärskt året om i frysen

Bär och örter smakar allra bäst när de är i säsong och tack vare Electrolux frysskåp kan man förvara torghandeln hemma - året om. Smaker och aromer bevaras genom att frysa in bär och örter i säsong för att sedan njuta av dem under resten av året. Man kan även använda en isbricka och frysa in örter som salvia, rosmarin, timjan och oregano i olivolja.

Favoritsmakerna bevaras

Råvarorna håller sig längre och smakar mer. Vår TwinTech®-teknologi för kyl och frys använder två kylsystem för att ingredienserna ska förvaras i en idealisk fuktighet och temperatur. Luften i kylen kontrolleras för maximal fräschör. Och den separata luften i frysen är torr för att den ska hållas frostfri.

Electrolux CustomFlex

Varje ingrediens och varje rätt har sin plats i Electrolux CustomFlex. Förvaringsmöjligheterna kan anpassas på ett unikt sätt genom att flytta och byta hyllorna, så att man optimerar utrymmet.

Färsk sallad från Electrolux TwinTech kyl och frys

Färska grönsaker, längre

Salladen förblir färsk längre. Den stora CrispFresh-lådan bevarar smak och konsistens genom att ge frukt och grönsaker en idealisk luftfuktighet och lagringstemperatur.