DESIGN, TEKNIK OCH KVALITET

Design som tar hänsyn

Kvalitet, teknologi och utmärkta produktegenskaper är naturliga förväntningar när det gäller vitvaror idag, liksom att tillverkarna har tydliga miljöprofiler och hållbara processer. Att vi på Electrolux Centrala Bygg ska kunna erbjuda marknadsledande vitvaror som är utvecklade och designade med största hänsyn till människa och miljö, är därför ett självklart krav som både vi och våra kunder ställer på oss.

Electrolux-diskmaskin med ComfortLift

En annan mycket viktig aspekt, särskilt inom bygg- och fastighetsbranschen, är produkternas totala livscykelkostnad. I vårt erbjudande ingår flera starka varumärken med både robusta basprodukter tillsammans med ett mer exklusivt urval. Alla produkter genomgår en rad noggranna tester och vi håller processerna så kostnads- och energieffektiva som möjligt, från installation och användarupplevelse till service, och till slut avveckling av produkten. Allt för att vi alltid ska kunna erbjuda ett optimerat alternativ för varje byggprojekt.

Reddot Design Award

Lönsamt arbete med design och miljö

Electrolux framgångsrika arbete med design och miljö – och hur de samverkar i våra produkter – har resulterat i en rad utmärkelser genom åren. Något vi är mycket stolta över. Red dot Design Award är en internationell utmärkelse som delas ut av tyska Design Zentrum Nordrhein Westfalen, bland annat för bästa produktdesign. Priset har mycket högt anseende och kallas ibland för designernas nobelpris.

Gröna löv - miljösymbol

Under de senaste tre åren har inte mindre än 34 produkter från Electrolux belönats med utmärkelser från Red dot. För vårt miljöarbete har vi utsetts till branschledare för vitvarutillverkare i kategorin Household Durables – för elfte året i rad. Utmärkelsen delas ut av det välrenommerade hållbarhetsindexet Dow Jones Sustainability World Index (DJSI World). För att ytterligare betona vårt miljöarbete och tydligt markera våra mest energi- och resurseffektiva produkter, har vi tagit fram en särskild miljösymbol. Håll utkik efter de gröna löven när du vill vara säker på att göra ett extra bra val.