Electrolux Senaste nytt

Upptäck Electrolux Senaste nytt

Vi lanserade världens första robotdammsugare och nu är det återigen dags - upptäck MotionSense - Bäst-i-Test enligt Testfakta! Läs mer om våra smarta innovationer för hemmet.

Electrolux Carefree box för Electrolux dammsugare

Förläng produktgarantin på din nya Electrolux-dammsugare till 5 år!

Genom att köpa en Electrolux Carefree Box i samband med köp av en ny UltraOne+, UltraSilencer+ eller UltraSilencer ZEN-dammsugare har du möjlighet att förlänga Electrolux produktgaranti för dammsugaren från ett till fem år.

ComfortLift

Diskmaskinen med ComfortLift är den första i sitt slag där det är bekvämt och lätt att komma åt disken. Den unika och innovativa lyftmekanismen gör att den nedre korgen kan lyftas upp och det är lätt att både ställa in och plocka ur disk. Upptäck den smidiga lyftfunktionen med korgar i tre nivåer hos denna innovativa diskmaskin med ComfortLift.

Electrolux MotionSense robotdammsugare

MotionSense
- Att städa ska vara enkelt

Städning ska inte göra dig trött - så varför göra det svårare än att trycka på en knapp? Med MotionSense robotdammsugare ERV5210TG känns ditt hem alltid rent och välkomnande. Bäst-i-Test enligt Testfakta.

Electrolux induktionshäll

Upptäck hemligheten med induktion

Tillagning med induktion skapar läckra rätter på mindre tid. Det är ett snabbare, säkrare och effektivare sätt att laga mat på.

UltraPower dammsugare

UltraPower

Med UltraPower glömmer du att du städar. Det är mer som att du vridit om nyckeln, tryckt ner gaspedalen och lämnat garageuppfarten bakom dig.

Electrolux Expressionist Collection

Electrolux Expressionist Collection

Vårt sortiment av produkter med smarta och innovativa funktioner hjälper dig att förfina och lägga till en twist till din vardagliga matlagning.

Electrolux Masterpiece Collection

Electrolux Masterpiece Collection

Upptäck våra fräscha smoothierecept och skapa dina egna mästerverk med Electrolux Masterpiece Collection. Laga en grön smoothie med spenat, en proteinsmoothie med mango, eller varför inte en läcker blåbärssmoothie med avokado?

UltraSilencer Zen

UltraSilencer™ Zen - tyst och behaglig städning

Behåll ditt inre lugn även när du dammsuger. Electrolux UltraSilencer Zen är extremt tyst med sina 58dB, detta helt utan att kompromissa på prestandan. Dammsugningen blir till en behaglig upplevelse samtidigt som du får bästa möjliga resultat på din städning.