Upptäck

Diskmaskiner

Electrolux ComfortLift-diskmaskin

ComfortLift

Lika skonsam för användaren som för disken. ComfortLift lyfter upp den nedersta korgen till en bekvämare höjd.


Se hur ComfortLift fungerar

Diskmaskinen med ComfortLift är den första i sitt slag där det är bekvämt och lätt att komma åt disken. Den unika och innovativa lyftmekanismen gör att den nedre korgen kan lyftas upp och det är lätt att både ställa in och plocka ur disk. Upptäck den smidiga lyftfunktionen med korgar i tre nivåer hos denna innovativa diskmaskin med ComfortLift.

 • 1
  Satellitspolarm

  En unik spolarmskonstruktion som ger effektiv diskning och sköljning varje gång. Även det mest svåråtkomliga hörn har mött sin överman.

 • 2
  TimeBeam®

  Statusen för diskmaskinens program, samt återstående tid, är elegant upplyst på golvet.

 • 3
  ComfortRails

  Speciella dämpare gör att diskmaskinens korgar glider tillbaka på sin plats. Diskret, tyst och skonsam mot disken.

Electrolux AirDry-teknik

Inga mer vattenfläckar

Electrolux AirDry-teknik öppnar automatiskt diskmaskinen under den sista delen av programmet. Ett naturligt sätt att få ut maximal torkeffekt samtidigt som man effektivt minskar vattenfläckar och energikostnader. Nu blir disken helt torr och fläckfri när den är klar.

SoftSpikes® och SoftGrips håller glasen på plats

I trygga händer

SoftSpikes® och SoftGrips håller glasen på plats. Dessutom har vi ett speciellt program för glas "GlassCare 45°" som diskar i lägre temperatur. Därefter sköljer programmet i 60° innan disken sakta svalnar. Detta skyddar glasen från sprickor och repor.

RealLife® helintegrerade diskmaskiner med ComfortLift®

Prisbelönt design

Våra helintegrerade diskmaskiner med ComfortLift® kombinerar prisbelönt design med teknologi i framkant. Den unika och innovativa mekanismen som möjliggör att den nedre korgen lyfts upp till midjenivå har belönats med en prestigefull iF Design Award.