Upptäck

Induktionshällar

Den renaste, säkraste ytan

Induktionshällar anpassar sig efter kastrullerna och värmer upp snabbt och jämnt. Om det inte står några kastruller på hällen värms inte kokzonen på en induktionshäll upp. Dessutom förblir den outnyttjade ytan sval vilket gör induktionshällen säker. Inget kan bränna fast och den eleganta, plana ytan innebär också att det inte finns någonstans för smutsen att ta vägen.

Kontrollpanelen på en Electrolux induktionshäll

Rätt värme på ett ögonblick

Med induktion är det enkelt att göra små ändringar för att få bästa resultat. Genom att man drar på kontrollerna på induktionshällen så ändras värmen direkt. Man kan hålla exakt rätt temperatur på såsen utan att den bränner vid. Exakt värmereglering innebär också att mindre energi går till spillo.

Electrolux FlexiBridge-induktionshäll

FlexiBridge anpassar sig till olika storlekar

Med FlexiBridge®–induktionshäll blir matlagningen enklare. Välj mellan tre layoutalternativ för att ge mer flexibilitet, perfekt när du använder flera olika kastruller samtidigt. Välj antingen två medelstora zoner, en liten och en stor, eller en extra stor för planchas.

En Electrolux Infinite™ Pure induktionshäll

Ha koll på när vattnet kokar

SenseBoil®-induktionshäll känner av när vattnet kokar. Den justerar automatiskt temperaturinställningarna genom att bedöma när vattnet är nära kokpunkten och reducerar de stigande bubblorna till en kontrollerad småkokning. Så du kan koncentrera dig på att laga maten istället för att vakta när vattnet kokar.

Mer utrymme att skapa

Stekpanna på spishällen
SensePro

Träffa din nya Sous chef, SensePro® induktionshäll.

Electrolux SensePro induktionshäll

Laga mat enkelt med perfektion

900 SensePro är nya sous chefen i köket. En trådlös matlagningstermometer mäter temperaturen i maten och kommunicerar direkt med hällen så kokning, stekning, sjudning och tillagning med sous vide kan göras utan oro. Ät middag hemma med restaurangkvalitet - varje gång.

Electrolux SenseFry-induktionshäll

Med FrySensor behöver du inte gissa mer

Nu behöver du inte gissa mer med SenseFry®-induktionshäll. Steksensorn håller rätt temperatur under hela kokkärlets yta. Du behöver varken gissa eller justera inställningarna. Nu kan du enkelt göra jämna pannkakor och saftiga biffar hemma.

Mer fördelar med induktion

 • Stop&Go-knappen på en Electrolux induktionshäll
  1
  Omedelbar värme snabbare

  Med Booster-knappen går det snabbare.

 • Stop&Go-knappen på en Electrolux induktionshäll
  2
  Pausa och återuppta

  Om man blir avbruten trycker man på Stop&Go-knappen för att pausa och en gång till för att återuppta.

 • Ånga från en kastrull som sugs upp av spisfläkten
  3
  En handsfree häll

  Hob2Hood reglerar automatiskt spisfläkt efter vad som finns på hällen.

Från koka till sjuda i ett svep

När matlagningen kräver snabba och enkla ändringar ska man använda PowerSlide. Man behöver inte tänka på att justera temperaturen upp och ner, utan det räcker med att dra kastrullen från värme till värme på vår induktionshäll. PowerSlide ger mer frihet och flexibilitet oavsett hur mycket mat man lagar.

Fokus på matlagningen

Spishällen kan reglera spisfläkten så fokus kan ligga på maten. När hällen slås på startar Hob2Hood automatiskt. När den är påslagen reglerar den fläktens utsug efter vad maten som lagas. När man kokar något går den för full kraft, och när det småkokar minskar kraften och den ger mindre och tystare utsug.