Upptäck

Induktionshällar

Den renaste, säkraste ytan

Induktionshällar anpassar sig efter kastrullerna och värmer upp snabbt och jämnt. Om det inte står några kastruller på hällen värms inte kokzonen på en induktionshäll upp. Dessutom förblir den outnyttjade ytan sval vilket gör induktionshällen säker. Inget kan bränna fast och den eleganta, plana ytan innebär också att det inte finns någonstans för smutsen att ta vägen.

Kontrollpanelen på en Electrolux induktionshäll

Rätt värme på ett ögonblick

Med induktion är det enkelt att göra små ändringar för att få bästa resultat. Genom att man drar på kontrollerna på induktionshällen så ändras värmen direkt. Man kan hålla exakt rätt temperatur på såsen utan att den bränner vid. Exakt värmereglering innebär också att mindre energi går till spillo.

Mer matlagning samtidigt

Mer plats för matlagning med FlexiBridge matlagningsyta. Koppla samman upp till 4 olika kokzoner till en stor matlagningsyta. Så när man ska laga till fler personer behöver man inte oroa dig för om kastrullen är för varm eller för kall.

En Electrolux Infinite™ Pure induktionshäll

Lyxigt

Infinite™ Pure lägger till lite mer stil till köket. Varken kontrollerna eller kokzonerna syns förrän man slår på spishällen. Den kristallklara röda LED-displayen lyser för att visa att den är redo. Oavsett om den är påslagen eller avstängd ger den köket en vacker och modern estetik. 

Mer utrymme att skapa

Tre kastruller inom FreeZone på en Electrolux Infinite Combi induktionshäll
Infinite™ Combi

Oavsett vad man lagar ger Infinite™ Combi friheten att laga på sitt eget sätt.

Electrolux Infinite™ Combi induktionshäll med en plancha

Enkelt att laga mat 

Matlagningen förfinas för varje ingrediens med FreeZone matlagningsyta. Den upptäcker automatiskt storleken och formen på upp till 3 kastruller. Man kan ge varje kastrull en inställd temperatur som den upprätthåller vart man än flyttar den på FreeZone-ytan. Och för större kastruller, som plancha-grillar, ger delningsfunktionen olika temperaturer på samma kastrull.

En omedelbar överblick

Infinite™ Combi är kockens bästa hjälpreda. Den stora displayen ger allt man behöver på ett ögonblick, liksom positionen för varje kastrull och värmenivån under den. Man har alltid kontroll eftersom det är lätt att justera temperaturer och inställda tider snabbt. Detta gör den till en idealisk spishäll för komplicerade kulinariska skapelser.

Mer fördelar med induktion

 • Stop&Go-knappen på en Electrolux induktionshäll
  1
  Omedelbar värme snabbare

  Med Booster-knappen går det snabbare.

 • Stop&Go-knappen på en Electrolux induktionshäll
  2
  Pausa och återuppta

  Om man blir avbruten trycker man på Stop&Go-knappen för att pausa och en gång till för att återuppta.

 • Ånga från en kastrull som sugs upp av spisfläkten
  3
  En handsfree häll

  Hob2Hood reglerar automatiskt spisfläkt efter vad som finns på hällen.

Från koka till sjuda i ett svep

När matlagningen kräver snabba och enkla ändringar ska man använda PowerSlide. Man behöver inte tänka på att justera temperaturen upp och ner, utan det räcker med att dra kastrullen från värme till värme på vår induktionshäll. PowerSlide ger mer frihet och flexibilitet oavsett hur mycket mat man lagar.

Fokus på matlagningen

Spishällen kan reglera spisfläkten så fokus kan ligga på maten. När hällen slås på startar Hob2Hood automatiskt. När den är påslagen reglerar den fläktens utsug efter vad maten som lagas. När man kokar något går den för full kraft, och när det småkokar minskar kraften och den ger mindre och tystare utsug.