Upptäck

Torktumlare

Även ömtåliga plagg kan torkas

Även de mest ömtåliga plaggen kan få den där mjuka känslan. Våra torktumlares DelicateCare-teknik anpassar programmet efter materialen och ger bästa torkningen och behandlingen – även för ylle och siden. Trummans hastighet och rotation optimeras efter materialens behov. Dessutom skyddar den kläderna från att bli skrynkliga genom att hela tiden variera rotationen i maskinen.

Krymper ingenting jämfört med plantorkning

Woolmark Blue-märkningen garanterar att DelicateCare-torktumlaren torkar ylleplagg avsedda för handtvätt utan att de tar någon som helst skada. Det patenterade ylleprogrammet i våra torktumlare anpassar trumrörelsen efter materialet för att skydda tvätten och se till att plagget inte krymper, jämfört med plantorkning.

Skräddarsyr programmet efter tvätten

Våra torktumlare med OptiSense garanterar den skonsammaste behandlingen. Sensorerna justerar automatiskt programmets tid baserat på hur mycket kläder som stoppats in. Det innebär att programmet slutar precis när kläderna är klara, så att man inte slösar energi.

Invertermotor

Invertermotorn använder inte borstar som andra motorer. Detta minskar friktionen och ger längre livslängd och lägre driftvolym. Dessutom fångar EcoFlow-systemet in de finaste partiklarna under torkning. Detta minskar energiförbrukningen och ser till att maskinen är på topp hela tiden.

Ett timglas

Snabbtorkning

Electrolux torktumlare med TimeManager kan minska torktiden med upp till 40 %. Man får dessutom alltid den kortaste torktiden eftersom sensorerna justerar tiden efter tvättmängd.

Tvättmaskinen UltraCare och torktumlaren DelicateCare

Perfekt torkning börjar med tvättningen

Tvättmaskinen och torktumlaren är två delar av en enhet - en riktig tvättning förbereder kläderna för en fantastisk slutbehandling i torktumlaren. Våra DelicateCare torktumlare är det perfekta komplementet till UltraCare™ Eco tvättmaskiner. De är lika snälla och skonsamma mot tvätten som handtvätt.

En hög nytumlad, fräsch tvätt