Upptäck

Kombinerade tvättmaskiner och torktumlare

Kombinerade tvättmaskiner och torktumlare tar hand om allt

Den bästa tvättningen möter den bästa torkningen i vår DualCare-teknik. Nu behöver man aldrig mer tvätta för hand eller plantorka eftersom det går att stoppa in de mest ömtåliga plaggen i maskinen.

En klocka bredvid DualCare tvättmaskin

Tvätt och tork i samma maskin för att spara tid

Med Electrolux kombinerade tvätt och tork sparar man både tid och utrymme . Man kan tvätta och torka upp till 6 kg på en gång, det innebär ca 24 skjortor. Och det är lika enkelt som att trycka på en knapp. Man behöver inte ställa in två olika program, det räcker med att lägga in i tvättmaskinen och sedan hänga in kläderna i garderoben.

En skjorta där halva är slät och den andra halvan skrynklig för att visa hur bra det är att ånga tvätten

Ånga för att fräscha upp plagg

DualCare kombinerade tvätt och tork använder ånga för att mjuka upp, släta till och fräscha upp plagg. Fuktigheten gör att fibrerna blir mjukare, den tar bort lukter och skrynklor, vilket betyder att de fräschar upp och tar bort skrynklor på några minuter.

Den övertvättar aldrig

OptiSense-tekniken justerar automatiskt programmet efter hur mycket man har stoppat in i trumman. Oavsett om man tvättar 3, 6 eller 9 kg kommer den aldrig att tvätta eller torka för länge.

Displaypanelen på DualCare

Tar alltid väl hand om dina plagg

Alla våra DualCare kombinerade tvättmaskiner och torktumlare har en tystare och mer hållbar och effektiv invertermotor. Det ger den prestanda man behöver för att ta hand om kläderna.