Upptäck

Tvättmaskiner

Varje fiber tas om hand

De flesta tvättmaskiner får inte ut det bästa ur tvättmedlet och sköljmedlet. Men UltraCare™ Eco förblandar tvättmedlet, vilket medför att 40 graders tvättar nu kan tvättas i 30 grader istället, vilket både gynnar plaggen och miljön. UltraMix-systemet förblandar även sköljmedlet för att få en jämnare spridning. Faktum är att andra tvättmaskiner behöver dubbelt så mycket sköljmedel för att få samma resultat och mjukhet. 

Som ny på 30 minuter

På bara 30 minuter slätar ångan i en tvättmaskin med SteamCare ut skrynklor och fräschar upp plagget. Detta minskar behovet av både tvättning och strykning.

Aldrig övertvätt 

OptiSense säkerställer att det blir rätt tid, energi- och vattenförbrukning för tvätten. Den använder aldrig mer vatten än nödvändigt. Tvättmaskinerna är snälla mot kläder och elräkningar.

En hög med skjortor i en tvättkorg

Tvättar upp till 8 kg

Att ta hand om en massa tvätt är enklare än någonsin med Electrolux tvättmaskiner. Med extra stor trumma finns det gott om plats för hela hushållets tvätt. Och den är specialbyggd för att vara skonsam. Klädernas fibrer skyddas från att haka i, rivas upp och dras ut under programmet. Oavsett om man tvättar 1 kg eller 8 kg behandlas kläderna väl i SoftDrum.

TimeManager®

Nu kan man ha flexibla tvättrutiner. Med TimeManager® kan man själv välja hur lång tvättiden i tvättmaskinen ska vara. Med Fördröjd Start kan man senarelägga tvättningen med upp till 20 timmar.

Tvättmaskinen UltraCare Eco bredvid torktumlaren DelicateCare

Klädvård från början till slut

Torkningen är precis lika viktig som tvätten. Det är hemligheten med lyxigt mjuka, nytvättade kläder. Våra torktumlare, DelicateCare, är perfekta komplement till UltraCare™ Eco-tvättmaskinerna. Värmepumpstekniken, som bygger på en ny idé, torkar kläderna försiktigt vid lägre temperaturer. Detta förhindrar skador vid för lång eller för varm torkning.

Torra och fräscha skjortor