Make Life Delicious
Make Life Delicious

Prova Edin Dzemats goda smoothie

Testa den här varianten från Edin Dzemat eller skapa en helt egen efter tycke och smak. Variationsmöjligheterna är oändliga.

Masterpiece Blender

Mixa till det lite

Imponera på gästerna med en god och nyttig fördrink! Blanda enkelt i vår Masterpiece Blender och servera i coola glasburkar. Blendern har bland annat en unik PowerTilt-teknologi som gör att ingredienserna blandas med lägre hastighet vilket gör att både färskhet och färg bevaras. Med en användarvänlig display kan du enkelt se hur lång tid det är kvar innan du får precis den textur du vill ha.

Kock i Electrolux kök

Restaurang hemma hos dig

Är du en stjärna i köket och gillar att träffa nya människor? Då ska du absolut prova på AirDine, en social dining-tjänst som nu är lanserad i hela världen. Det är hur enkelt som helst och har ett bra och effektivt betygssystem för både hemmakockar och gäster. AirDine-appen laddar du kostnadsfritt ner från AppStore och GooglePlay – sen är det bara att sätta igång! 

Duka som ett proffs

Tallrikar, glas och bestick är självklart, men med några lätta knep kan du piffa upp köksbordet en vanlig onsdag eller imponera på parmiddagen när helgen kommer. Att göra en lite mer spännande dukning kräver varken lång tid eller skicklighet, se våra snabba tips här.

Edin Dzemat lägger upp mat på en tallrik i ett Electrolux-kök

Kockarnas hemliga sous-vide knep

Det har länge funnits en hemlighet förbehållen de allra bästa restaurangerna – nämligen tillagningsmetoden sous vide. Nu upptäcker allt fler att de kan använda samma teknik hemma. Kocken Edin Dzemat visar upp sina bästa knep.

Middag lagad med Electrolux ångugn